sequence 2397.jpg

JAANA SAARINEN

"Se on ihanaa kun saa oivalluksia. Se on ihanaa kun voi muuttaa mielipiteitään."

Näyttelijä, kouluttaja ja puhuja Jaana Saarinen avaa tämän vuoden puhujashown innostavalla puheenvuorollaan vuorovaikutuksesta ja ihmissuhteista.

HENRI PIRKKALAINEN

"Haluan antaa teille eväitä siihen, että te pystytte tunnistamaan miten teknostressistä pystyy selviytymään tehokkaasti."

Teknostressi on ilmiö, joka on yleistymässä, mutta itse tietoa asiasta selviytymiseen on vähän. Tietojohtamisen apulaisprofessori Henri Pirkkalainen Tampereen yliopistosta tulee Spotlightiin avaamaan teknostressin käsitettä ja tarjoamaan työkaluja siitä selvitymiseen.

P1300381.jpg
Sequence 0300.jpg

PAULINA PIIPPO

"Kohtele itseäsi kuin hyvää ystävää."

Tutkimukset osoittavat, että olemme kaikkein kriittisimpä itseämme kohtaan. Joyllan perustaja ja positiivisen psykologian puolestapuhuja Paulina Piippo paneutuu omassa puheenvuorossaan itsemyötätunnon saavuttamiseen.

JENNI JANAKKA

"Ammennan taustatiedon tieteestä ja tutkimuksista, mutta mehustan sen maukkaaksi ja vitsikkääksikin."

Spotlightin puhujashown huipentaa kirjailija ja puhetaiteilija Jenni Janakka. Puheenvuorolllaan hän opastaa sinua intohimosi ja itsesi ymmärtämisen polulla ja tekee vielä matkasta jännittävän.

Screenshot 2020-09-19 at 12.50.04.jpg

VUODEN 2020 PÄÄTAPAHTUMAN PUHUJAT

 
 
 
 

PUHUJASHOWN JUONTAJA

AATU ITKONEN

Tämän vuoden puhujashown juontaa viime vuodelta tuttu Aatu Itkonen. Karismaattinen ja lahjakas Aatu on juontajan lisäksi taikuri, puhuja ja opiskelija.

Hänen johdollaan sukellamme mahtavien puhujiemme teemoihin ja jaamme oivalluksen kokemuksia. 

Nauttikaa showsta!