top of page

VUODEN 2022
PÄÄTAPAHTUMAN PUHUJAT

AnnukkaVauhkonen_Emmi Kiesvaara.jpg

ANNUKKA VAUHKONEN

''Tuntuu merkitykselliseltä päästä puhumaan lempeämmästä elämästä sekä siitä, miten voi menestyä omilla ehdoilla. Nämä teemat ovat itselleni hyvin tärkeitä ja omakohtaisia, joten tulen myös puhumaan suoraan sydämestäni ja omista kokemuksistani ammentaen - tietäen, mistä puhun. Minun toiveenani on, että myös sinä pystyt saavuttamaan omannäköisen elämäsi! Olen todella innoissani saadessani jakaa kaiken tulevan sisällön sinun kanssasi, koska tiedän sen auttavan sinua eteenpäin. Olen myös intohimoinen puhumaan ja opettamaan näistä teemoista, koska niiden myötä elän itse elämäni onnellisinta aikaa kroonisesta sairaudesta huolimatta.''


Vauhkonen on erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, avoimuuden ja herkkyyden puolestapuhuja sekä entinen ylisuorittaja. Hän on elämässään muun muassa selvinnyt vaikeasta työuupumuksesta ja ylikunnosta sekä käynyt läpi valtavan elämänmuutoksen. Vauhkonen puhuu muun muassa itsensä kuuntelemisen tärkeydestä sekä uskalluksesta luopua suunnitellusta, kun luvassa voi olla itselle jotain odotettua parempaa

MIIA HUITTI

''Haluan antaa kuulijoille konkreettisia työkaluja ja inspiraatiota itsensä johtamiseen kohti unelmia ja tavoitteita kestävästi - voit onnistua ja menestyä polttamatta itseäsi loppuun!”

Huitti on sertifioitu stressivalmentaja, joka pyrkii tarjoamaan käytännönläheisiä työkaluja stressin käsittelyyn ja voimaan paremmin jokapäiväisessä elämässä itsensä johtamisen kautta. Hän omaa työkokemusta stressivalmennuksen lisäksi niin sijoitusalalta kuin kehittämis- ja tuotepäällikönkin tehtävistä, joten hän tuntee työelämän paineet hyvin.

230521- MiiaH-500px.jpg
WhatsApp Image 2022-09-28 at 10.57.17.jpeg

MASO LEHTONEN

''Mahtavaa päästä puhumaan motivoituneille ihmisille ja saada vuorovaikutusta aikaiseksi. Toivottavasti pystyn tarjoamaan virikkeitä parempaan johtamiseen ja ihmisten kanssakäymiseen sekä tuomaan hieman hymyä ja iloisuutta arkeen.''

Lehtonen on yksi Suomen puhutuimmista jääkiekkovalmentajista, joka on toiminnallaan uudistanut nykypäivän valmennus- ja johtamismetodeja urheilumaailmassa. Lehtonen tulee kertomaan meille yhteisön kannattelevasta voimasta yksilösuorittamisen vastavoimana. Lehtonen puhuu siitä, miten ryhmässä voimme kehittyä yksilöinä ja löytää omat vahvuutemme ja siten myös intohimon kohteitamme. Hän puhuu sen puolesta, miten ihmisten oikeanlaisella kohtaamisella ja rohkaisulla voidaan saada jokaisen maksimaaliset voimavarat hänen itsensä ja ryhmän käyttöön.

Annukk Vauhkonen
Miia Huitti
Maso Lehtonen
-

ESIINTYJÄ

REIDAR WASENIUS

Kuulet Reidarin äänen usein puhelimessasi useilla eri kielillä ja aina kun matkustat VR:n junissa. Hän on maailman kuunnelluin suomalaisääni, mutta hänen varsinainen työnsä on kuitenkin Personal Brainerina toimiminen. Spotlightissa hän näyttää, miten parannamme luovuuttamme ja lisäämme henkistä joustavuuttamme niin, että pärjäämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Reidarin huumoripitoinen ja hellä Aivovenyttely on erittäin pidetty valmennusmuoto työelämässä ja nyt saat kokea sen Spotlightissa.

Reidarin mukaansatempaavissa esityksissä yhdistyvät hänen tietotekniikan, psykologian ja median osaamisensa ja niiden tarkoituksena on parantaa ihmisten työssä jaksamista ja suoriutumiskykyä. Yli 30 vuoden kokemuksellaan hän on yksi Suomen parhaista kouluttajista ja juontajista. 

Wasenius_Reidar_2020-08.jpg
bottom of page