VUODEN 2021
PÄÄTAPAHTUMAN PUHUJAT

Fatima Verwijnen.jpg

FATIMA VERWIJNEN

”Yhä enemmän globalisoituvassa maailmassa diversiteettinäkökulman huomioiminen ei ole mikään trendi vaan välttämättömyys”

Diversiteettikonsultti, työelämävalmentaja ja ihmisoikeusaktivisti. Fatima on tunnettu myös muun muassa hänen rasisminvastaisesta työstään ja naisten ja vähemmistöjen oikeuksien puolustamisesta. Tämä puheenvuoro auttaa sinua ymmärtämään ympäröivää maailmaa paremmin ja pohtimaan asioita laajemmasta perspektiivistä.

ILKKA HALAVA

”Koska huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä”

Tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Hänen puheenvuoronsa auttaa sinua tarttumaan aktiivisesti toimeen oman tulevaisuutesi rakentajana.

Jaana Hautala.jpg
Ilkka Halava.jpg

JAANA HAUTALA

"Aina kannattaa ajatella miten ajattelee"

Jaanan ydinosaamista on mentaalivalmennus ja työelämässä menestyjän taidot – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, stressinhallinta ja palautuminen sekä vuorovaikutus alati muuttuvassa ympäristössä. Hänen valmennuksensa ja luentonsa innostavat ja oivalluttavat sekä jättävät vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeensä. Jaanan puheenvuorossa sinulla on mahdollisuus tutkia, mihin ajatuksesi perustuvat ja lisäksi saat työkaluja siihen, miten voit kehittää omaa ajatteluasi.

ARMAN ALIZAD

”Ymmärrys on mun mielestä elämässä avain kaikkeen ja se on työkalu, jolla mustavalkoisuus hälvenee maailmasta”

Arman on puhuja, toimittaja, TV-tuottaja ja ohjaaja. Hän on erityisesti tunnettu palkituista, silmiä avaavista sarjoistaan: Arman ja viimeinen ristiretki, Kill arman ja Täällä Pohjantähden alla. Hänen puheenvuoronsa käsittelee uteliaisuutta, kohtaamista ja ennen kaikkea ymmärrystä.

Arman Alizad.jpg
 
 
 
 

PUHUJASHOWN JUONTAJA

Iida Tani 2.JPG

IIDA TANI

Tämän vuoden puhujashown juontaa upea Iida Tani.

 

Hänet tunnetaan Happy Hour -podcastin toisena juontaja sekä Ilta-Sanomien toimittajana.

 

Hänen johdollaan sukellamme mahtavien puhujiemme teemoihin ja jaamme oivalluksen kokemuksia. 

Nauttikaa showsta!