top of page

YRITYKSET

Spotlight on Jyväskylän suurin korkeakouluopiskelijoiden asiatapahtuma.
 
Tapahtumamme kokoaa yhteen satoja korkeakouluopiskelijoita ja viestintämme tavoittaa tuhansia. Kanssamme pystyt tavoittamaan laajasti koko Jyväskylän opiskelijakentän, edistämään yhteisiä tavoitteita sekä vahvistamaan yrityksesi asemaa teemojemme auktoriteettina julkisessa keskustelussa.
 


TAPAHTUMAN KOKONAISUUS


Torstaina 25.10.2018 järjestetty seminaari koostui kahdesta osasta, joista aamupäivän osio sisälsi puheenvuoroja ja työpajoja. Spotlightin iltapäivän osio puolestaan huipentui Paviljongin auditoriossa neljän puhujan esitykseen. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma toteutetiin vuonna 2018 uudistetulla tavalla. Keskiössä oli neljä ajankohtaista teemaa, itsetuntemus, oppiminen, vuorovaikutusosaaminen ja tulevaisuuden maailma. Vuoden 2019 teemoista sekä tapahtuman kulusta tiedoitetaan Spotlightin eri viestintäkanavissa.


AUTAMME VAHVISTAMAAN YRITYKSENNE ARVOJA


Spotlightin neljä teemaa ovat hyvin ajankohtaisia. Lähestymme niitä opiskelijoiden näkökulmasta ja toimimme linkkinä asiantuntijoiden ja opiskelijoiden välillä. Olemalla mukana Spotlightissa osoitat yrityksenne välittävän opiskelijoista ja edistävän samoja tavoitteita kanssamme. Lisää tarinastamme voit lukea täältä.
 


YHDESSÄ MAHDOLLISTAMME TULEVAISUUDEN TEKIJÖIDEN KEHITTYMISEN


Muistatko, kun olit itse tilanteessa, jossa aloitit omaa uraasi tai järjestit ensimmäisiä projektejasi? Sinulla oli idea, joka ansaitsi tulla kuulluksi ja tehdyksi. Olemalla mukana Spotlightissa et vain mahdollista yhden unelman toteutumista, vaan tuet koko Jyväskylän opiskelijakenttää ja heidän tulevaisuutta. Yhdessä autamme tulevaisuuden tekijöitä opiskelijoita saavuttamaan potentiaalinsa.
 


Ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä, miksi ja miten yhteistyö onnistuu: noora.ahonen@spotlightjkl.fi 

040 554 0644

bottom of page