top of page

VAPAAEHTOISET

Haluatko päästä osaksi ilmiötä, jonka tarkoituksena on auttaa ihmisiä löytämään omat mielenkiinnonkohteensa ja tarjota työkalut niiden tavoitteluun? Jyväskylän messukeskus Paviljongissa järjestettävä Spotlight tarjoaa korkeakouluopiskelijoille itsensä kehittämisen työkaluja ja inspiroivia tarinoita. Kaiken tämän keskipisteessä on ihmisenä kehittyminen.

 

Tule meille vapaaehtoiseksi järjestämään tapahtumaa ja ilmiötä, joka kokoaa satoja nuoria opiskelijoita yhteen tieteenalasta riippumatta. Meillä Spotlightissa intohimon kohteena on saada korkeakouluopiskelijat innostumaan itsensä kehittämisestä. Tarvitsemme juuri sinun panostasi, jotta voimme toteuttaa tämän. Vapaaehtoisten haku aukeaa syyskuussa.

MIKSI TULLA VAPAAEHTOISEKSI SPOTLIGHTIIN?

PÄÄSET AITIOPAIKALTA NÄKEMÄÄN, MITEN JÄRJESTETÄÄN TAPAHTUMA SADOILLE IHMISILLE.

 

Miten asiat organisoidaan ja kuinka tapahtumassa ilmenevät haasteet selätetään? Miten ylipäätänsä saadaan asiat hoitumaan näin isolla mittakaavalla? Spotlight keräsi viime vuonna lähemmäs 800 osallistujaa, ja tänä vuonna haluamme sinun avustuksellasi kasvattaa tapahtumamme kävijämäärää sekä sen vaikutusta ihmisiin.

PÄÄSET TOIMIMAAN YHDESSÄ INSPIROIVIEN JA NIMEKKÄIDEN ASIANTUNTIJOIDEN KANSSA.

 

Puhujien, joiden kanssa jokainen käyty keskustelu opettaa ja saa ajatuksia heräämään. Kulissien takana näet, kuinka toteutamme kaiken sen, mikä näkyy muille vain esityksenä lavalla. Olet myös etuoikeutettu tutustumaan syvemmin Spotlightin ajatusmaailmaan ja toimintaan, kuin mikä muuten olisi mahdollista.

 

HALUAT VARMASTI PÄÄSTÄ OPPIMAAN UUTTA? 

 

Vapaaehtoisena toimit osana työryhmää, jossa tulet oppimaan paljon niin itsestäsi kuin tapahtuman järjestämisestä.  Saat arvokasta oppia asioista, joita ei Jyväskylän opiskelijapiireissä tehdä tällä mittakaavalla muualla kuin Spotlightissa. Tapahtumaa järjestäessä pääset kokemaan onnistumisen tunnetta sekä uuden oppimisen intoa. Mikään ei ole innostavampaa kuin nähdä vierailijoiden nauttivan kokemuksesta, tietäen olleensa osana rakentamassa heille tätä tunnetta.

 

PÄÄSET TYÖSKENTELEMÄÄN INNOSTAVIEN IHMISTEN PARISSA.

 

Ihmisten, jotka tekevät tätä täysin vapaaehtoisesti, ainoana motiivinaan auttaa muita ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan. Meitä spottilaisia on jo 18, joista jokainen on intohimoisesti mukana järjestämässä tapahtumaa. Pääset osaksi tätä yhteisöä, jossa vallitsee kannustava ja innostunut ilmapiiri. Yhteisöä, jonka tavoitteena on auttaa sinua ja satoja muita opiskelijoita tajuamaan oman potentiaalinsa.

 

 

SAAT ARVOKASTA KOKEMUSTA VAPAAEHTOISTYÖSTÄ.

 

Millaista on toimia osana tiimiä? Mitä onnistuneen tapahtuman järjestäminen vaatii? Ja kuka tietää, mahdollisesti juuri sinä voit olla tulevina vuosina mukana rakentamassa ja suunnittelemassa Spotlightista vielä parempaa tapahtumaa!

HAKU ON NYT AUKI

Haemme nyt 12 toimeliasta ja oppisen nälkäistä vapaaehtoista Spotlightiin! Jos olet syttynyt Spotlightin teemoista, nautit ihmisten kohtaamisesta ja olet itseohjautuva, olet juuri oikea tyyppi mukaan.

Ilmoittautuminen on nyt auki ja kestää 18.9. asti. Voit hakea vapaaehtoiseksi täältä.

 

Ilmoitamme hakuajan päättymisen jälkeen hakijoille lopputuloksesta. Voit olla kaikissa hakuun liittyvissä asioissa yhteydessä Roosaan: roosa@spotlightjkl.fi.
 

bottom of page