top of page
Search
  • Writer's pictureVieraskynä

Vauhtia yrittäjyyshaaveisiin! Tukea, verkostoja ja kullanarvoisia vinkkejä

Onko sinulla yrittäjyyshaaveita? Kaipaatko oikeita verkostoja, tukea ja vinkkejä? Me Keski-Suomen Yrittäjät ja sitä kautta myös Suomen Yrittäjät olemme täällä sinua varten, vauhdittamassa yrittäjyyshaaveitasi! Opiskelijoille tarjoamme maksuttoman opiskelijajäsenyyden, jonka kautta olet osa Nuorten Yrittäjien verkostoamme, johon kuuluu jo liki 10 000 alle 36-vuotiasta yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjää. Nuorissa on poweria, ja se näkyy meiningissä

Järjestön valtakunnallista nuorten yrittäjien tapahtumaa Get Togetheriä vietetään vuosittain eri puolella Suomea. Get Together on nuorille tai nuorenmielisille yrittäjille suunnattu kaksipäiväinen verkostoitumistapahtuma, joka tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja siitä, että turha pönötys on unohdettu. Viime toukokuussa kokoonnuimme Joensuussa Madventuresin Rikun ja Tunnan, flow-tilan asiantuntija Jussi Venäläisen sekä Vatupassin yrittäjä Milla Törmälän tähdittäminä. Pian selviää missä vuoden 2023 tapahtumaa vietetään. Se ainakin on varma, että meininki on taas katossa!


Alueellisesti meillä toimii oma Keski-Suomen Nuorten Yrittäjien Doers-verkosto, jonka toimintaan myös opiskelijajäsenemme ovat tervetulleita. Verkosto kokoaa yhteen uudella tavalla kasvuhaluisen, innokkaan ja yrittäjyyttä edistävän porukan. Verkoston kautta pääset osaksi businessverkostoa, joka tarjoaa alustan kaikkien toimialojen yrittäjien kohtaamiseen.

Syksyn aikana olemme toteuttaneet yhteistyössä muun muassa Arjen supervoimat käyttöön -täsmäiskujen sarjan, jonka tarkoituksena on ollut antaa vauhtia nuorten yritystoimintaan. Täsmäiskuissa on käsitelty monipuolisesti eri teemoja, kuten yrityksen vastuullisuutta, asiakaskokemuksen johtamista sekä yrittäjän hyvinvointia.


Vuosi huipentuu meillä puolestaan jo perinteeksi muodostuneeseen alkutalven kohtaamiseen. Tapahtuma on joka vuosi omanlaisensa! Viime vuonna vietimme iltaa Tanssisali Lutakossa myynnin parissa Kim Väisäsen johdolla. Nyt joulukuun alussa kokoonnumme porukalla DoersLOVEn tiimoilta London Jyväskylään. Illan aikana tulemme kuulemaan lämminhenkisiä kiitostarinoita yrittäjyyden poluilta ja tarinoihin liittyviä merkittäviä kappaleita.


Tervetuloa mukaan toimintaan!50 views

コメント


bottom of page