top of page

OPISKELIJAT

Intohimon löytämistä, vuorovaikutusta, puhujia… Pian ymmärrät paremmin, mitä Spotlightilla on oikeasti opiskelijalle annettavaa.

SPOTLIGHTIN TEEMAT KOSKETTAVAT KAIKKIA JOKAPÄIVÄISESSÄ ELÄMÄSSÄ. 

 

Oli unelmien tulevaisuutesi sitten millainen tahansa, teemojemme pohtiminen vie sinua päivä päivältä sitä kohti. Kuinka reagoit erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin? Oppisitko tehokkaammin ilman teknologian ärsykkeitä? Muun muassa tällaisia kysymyksiä teemamme herättävät pohtimaan.

SPOTLIGHTIN TEEMAT OVAT ERITTÄIN AJANKOHTAISIA.

 

Itsetuntemus, oppiminen ja vuorovaikutusosaaminen on nostettu esiin monissa työelämän tulevaisuuden tutkimuksissa tärkeimpinä osaamisalueina. Keskustelu teemoista käy kuumana mediassa ja yritysmaailmassa. Tässä muutama nosto keskustelusta.

Yhä useampi nuori aikuinen kokee merkityksellisyyden tunteen tärkeämmäksi kuin taloudellisesti vakaan arjen. Autamme jokaista pohtimaan omia arvojaan ja tulevaisuuden suuntaansa - ja seisomaan myös näiden valintojen takana. Emme kerro vastauksia, vaan annamme jokaiselle työkaluja oman polun löytämiseen rohkaisevien esimerkkien ja tarinoiden avulla niin tapahtumassa kuin arjen keskellä sosiaalisessa mediassa.

Taidoista oppia uutta ja soveltaa vanhaa on tullut yhä arvostetumpia ominaisuuksia niin työelämässä kuin sen ulkopuolellakin. Miltä tulevaisuuden työelämä sitten näyttää? Ihmisten välisiä kohtaamisia, soveltavaa työtä ja ongelmanratkaisua rutiinien sijaan? Arvioidaan myös, että työtä ja alaakin tullaan vaihtamaan tiheämpään tahtiin tarpeiden muuttuessa ja teknologian kehittyessä. Koska emme voi ennustaa tulevaisuutta, on oltava valmis oppimaan uutta. Niinpä oppimismahdollisuuksia on hyvä etsiä myös koulunpenkin ulkopuolelta laajentaaksemme ymmärrystämme ja pysyäksemme mukana jatkuvan kehityksen tahdissa.

SPOTLIGHT ON KAIKKIA OPISKELIJOITA YHDISTÄVÄ TAPAHTUMA. 

 

Luomme elämyksen, jollaista et muualla pääse kokemaan. Spotlight ei ole kuivaa seminaarin kuuntelua, vaan inspiroivia puhujia, työpajoja ja kiinnostavia keskusteluja. Ja tämä kaikki vielä maksutta! Julkaisemme puhujat pian täällä ja opit heistä lisää syksyn mittaan - pysy siis kuulolla kanavissamme! 

bottom of page