VUODEN 2019 OHJELMA

Jyväskylän Paviljongissa järjestettävä Spotlight tuo inspiroivat puhujat teidän eteenne kertomaan tarinansa ja keinonsa ihmisenä kehittymiseen. Päivän sisältö ei kuitenkaan rajoitu pelkästään Paviljonkiin, vaan spottitunnelmaan päästään jo aamupäivällä Piippukadulla ja iltaa jatketaan keskusteluiden lomassa Vennissä.

 

Päivän aikana järjestettävät tilaisuudet tuovat erilaisia näkökulmia Spotlightin neljään teemaan, joista jokainen koskettaa juuri sinun jokapäiväistä elämääsi. Pääteemoinamme toimivat itsensä johtaminen, oppiminen, vuorovaikutusosaaminen ja läsnäolo.

AAMUPÄIVÄ

Piippukatu 3

9:00-10:30

Tapahtumapäivä käynnistyy kolmella työpajalla.

 

PÄÄTAPAHTUMA

Jyväskylän Paviljonki

12:00-17:00

Spotlight huipentuu Paviljongin auditoriossa järjestettävään neljän puhujan puhujashowh. Tapahtuma itsessään on elämys, jollaista et muuten pääse Jyväskylässä kokemaan. 

 

JATKOT

Venn, Kauppakatu 30

19:00-23:00

Seminaarin jälkeen kokoonnutaan viettämään iltaa rennon yhdessäolon ja keskusteluiden ääressä.

VUODEN 2019 PÄÄTAPAHTUMAN PUHUJAT

 

JAANA HAUTALA

"Aina kannattaa ajatella, miten ajattelee."

Näin meille toteaa Spotlightin päälavan 24.10. valloittava Jaana Hautala - mentaalivalmen­taja, kehittäjä sekä NLP-kouluttaja. Innostavan ja oivaltavan puheenvuoron lisäksi Jaana lupaa käytännönläheisiä työkaluja ajattelun joustavuuteen liittyen!

ILKKA KOPPELOMÄKI

"On yksi asia, minkä avulla me pystytään toteuttamaan ihan mitä tahansa elämässä, ja se on ihmiset."

Oikeiden ihmisten löytäminen auttaa meitä toteuttamaan intohimojamme, ja tästä tulee vetämään huikean puheenvuoron 24.10. Ilkka Koppelomäki Spotlightin päälavalle. Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostaa -tiimin perustaja ja inspiroiva kirjailija, joka avartaa meille ihmissuhteiden voimia!

KAROLIINA JARENKO

”Meille kaikille on annettu todennäköisesti vain yksi aika tai matka maanpäällä, niin se, että miten me se hirveän lyhyt matka käytetään, niin sehän on elämän suurin kysymys.”

Filosofian Akatemian sisältöjohtaja ja uuden työn puuhanainen Karoliina Jarenko nousee Spotlightin päälavalle 24.10. Hän paneutuu puheenvuorossaan oman elämän rakentamiseen sisäisen motivaation ja oman intohimon varaan. Miksi se on tärkeää ja miten pystyt selättämään pelottavat sekä vaikeat päätökset? Se selviää lokakuussa Jyväskylän Paviljongissa.

ASLAK DE SILVA

"Miten järjestetään kalenteri niin, että kaikelle on aikaa ja miten olla läsnä sekä töissä että kotona"

Aslak De Silva, Nordic Business Forumin toimitusjohtaja, on Spotlightin neljäs ja viimeinen puhuja 24.10. järjestettävässä päätapahtumassa. Hän tulee puhumaan ajankäytöstä ja arjenhallinnasta - puheenvuoro tarjoaa siis varmasti avaimia jokaiselle oman arjen järjestämiseen.

AAMUPÄIVÄN TYÖPAJAT

SAMPO MANNINEN

"Miltä tuntuisi olla hetki läsnä itsesi kanssa ja päästä lähemmäs ajatuksiasi?”

Tiedostava läsnäolo on kykyä elää hetkessä ja sitä on myös mahdollista harjoitella. Henkisen yhteyden oivaltaminen, meditaatio ja monet muut elämää suuremmat asiat ovat tulleet todeksi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Henkinen valmentaja Sampo Manninen tulee Spotlightin työpajaan puhumaan tietoisesta läsnäolosta ja meditaatiosta. Sampo vetää rennon työpajan oman sisäisen voiman löytämisestä ja henkisen tasapainon ylläpitämisestä ja sisällyttää mukaan myös kokemuksellisia harjoitteita.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: noin 20hlö

EY

“When the ground beneath your feet is shifting, will you stand still or leap forward?”

Maailma muuttuu ja teknologiat sen mukana. Nykyajan asiantuntijatyössä jatkuva itsensä kehittäminen on noussut yhä tärkeämmäksi tekijäksi. Opiskelu ei pääty korkeakoulututkintoon, mikäli haluat erottua eduksesi 2020-luvun työmarkkinoilla – mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

 

EY järjestää yhteistyössä Spotlightin kanssa työpajan teemalla ”The Future of Work – itsensä kehittäminen”. Työpajan aikana tutustumme EY:n asiantuntijoiden johdolla työelämän tämän hetkiseen muutokseen ja muutoksen avaamiin mahdollisuuksiin. Aamupäivän aikana osallistujat saavat myös käytännönläheisen kuvan siitä mitä itsensä kehittäminen tarkoittaa EY:llä ja miten jokainen voi vaikuttaa kehittymiseensä arkirutiinien keskellä. Työpaja on myös loistava tilaisuus päästä verkostoitumaan EY-konsulttien kanssa ja kuulemaan EY:n tarjoamista uramahdollisuuksista.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ: noin 20hlö

TALK THE TALK

"If you can't communicate, talk to other people and get across your ideas, you're giving up your potential."

Oletko joutunut koulussa, töissä tai vaikkapa sukujuhlissa tilanteeseen jossa pääsit esittämään ajatuksiasi isommalle joukolle? Jännittikö? Ehkä olet jopa harkinnut puhumista ihan tosissasi? Jos nyökyttelit ja nämä tilanteet kuulostavat tutuilta, tämä työpaja on sinulle.

 

Talk The Talk järjestää työpajan, jossa pääset harjoittelemaan verbaalista ulosantiasi rennossa ja kannustavassa ympäristössä. Voit olla kokenut puhuja tai tulla ensimmäistä kertaa tutustumaan puhumiseen. Työpajan ideana on että pääset ainakin hiukan lavakammostasi eroon. Työpaja on suunniteltu niin että voit haastaa itseäsi oman halukkuutesi mukaan. Lavalle ei siis ole pakko hypätä, mutta sekin on mahdollista.

 

Riittää kun saavut paikalle, me huolehdimme että lähdet pykälän rohkeampana.

OSALLISTUJAMÄÄRÄ:  20hlö

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

SPOTLIGHT JYVÄSKYLÄ

OTA YHTEYTTÄ:

Projektipäällikkö Janica Järvinen

janica.jarvinen@spotlightjkl.fi

© Jyväskylä Entrepreneurship Society 2018