top of page
BANNERI21_10.png

OHJELMA

TYÖPAJAT

Etänä pidettävät työpajat järjestetään päätapahtumapäivää edeltävänä iltana 20.10.2020 klo 17.00-18.00. Tämän vuoden huikeina työpaja aiheina ovat:

Stop, Routine & Go - Byway Communications

 

Henkilöbrändäys haltuun - Tomi Kokko

Lempeä joogahetki - Flow With Annina

LISÄTIETOA ALTA

 

PÄÄTAPAHTUMA

KLO 12.00 SHOW ALKAA

KLO 12.10 JAANA SAARINEN - VUOROVAIKUTUS JA IHMISSUHTEET

KLO 13.00 HENRI PIRKKALAINEN - TEKNOSTRESSI

 

KLO 13.45 TAUKO

KLO 14.00 SHOW JATKUU

KLO 14.05 PAULINA PIIPPO - ITSEMYÖTÄTUNTO

KLO 14.55 JENNI JANAKKA - ROHKEUS

TYÖPAJAT

BYWAY-banneri.png

STOP, ROUTINE AND GO

Koetko, että vuorokaudesta loppuvat tunnit kesken? Onko työskentelysi tehotonta? Kaipaatko työkaluja arkesi organisointiin?

Jos vastasit edes yhteen kysymykseen ‘kyllä’, tämä työpaja on sinua varten. Työpajassa saat konkreettisia työkaluja, joiden avulla pystyt edistämään pysähtymistä arjen keskellä, löytämään itsellesi toimivia rutiineja ja toimintamalleja sekä huolehtimaan riittävästä levosta, ravinnosta ja liikunnasta silloinkin, kun arki tuntuu painavan päälle.

Työpajan vetää markkinointitoimisto Byway Communicationsin Sakke, joka on harjoitellut omaa arjenhallintaa aikanaan niin opintojen ja järjestötöiden kuin nykyään yrittämisen ja triathlonharjoittelun yhteensovittamisen kautta. Ote on pirskahteleva ja käytännönläheinen -tervetuloa!

FLOW-banneri.png

LEMPEÄ JOOGAHETKI

Astutaan matolle tutkimusmatkalle! Miten joogaharjoituksen oivallukset voisi viedä maton ulkopuolelle, välillä hektisenäkin näyttäytyvään arkeen?

Annina Raasakka, Jyväskylän yliopistosta valmistunut hyvinvointiyrittäjä ja joogaohjaaja saapuu Spotlightiin pitämään meille rauhallisen joogahetken. Tunnin teemana on tutkailla omaa kehoa ja mieltä, sekä löytää tie läsnäolon ääreen. Liikumme läpi lempeän virtaavan osuuden, pysähdymme rauhoittaviin ja rentouttaviin asentoihin sekä tutustumme yksinkertaiseen hengitysharjoitukseen, jonka voit viedä myös maton ulkopuolelle.

bottom of page